Advanced Search
+Flere Søgefelter
Søgning
Vi fandt 0 Resultater

Marielundvej 46 D, st. th. 2730 Herlev

Årlig Leje: 0 kr.
Udlejet
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Your search results

370 m2 kontor og 210 m2 lager-produktion i jordplan udlejes i velbeliggende erhvervsejendom i et kendt og fuldt udbygget industrikvarter i Herlev ved Mileparken – kvarteret, nær ved O 3 og O 4, og med nem adgang til det Storkøbenhavnske motorvejsnet og kun ca. 1,5 km fra Herlev S-station.

Der udover gode busforbindelser fra Marielundvej til Herlev S-station med Bus 161 og Bus 145.

Ejendommen er beliggende små 500 meter fra den kommende letbanestation Lyskær, som forventes færdiggjort i 1922/23. Der er åbnet en ny udkørsel til Ring 3 ved Lyskær, der skal lette trafikpresset i krydset Mileparken/Ring 3.

Attraktivt kontorlejemål i stueetagen med stort lysindfald langs de store sydvendte vinduespartier og et mindre lagerrum. Kontordelen/ udstillingsområdet har meget flotte trægulve.

Adgang til lejemålet via et flot fælles indgangsparti med blankpolerede marmor-gulve til et lejemål med et stort storrumskontorområde, der går langs hele vinduesfacaden mod Marielundvej.

Lokalet er meget velegnet til showroom/udstilling eller bare et superflot kontor. Der udover er der indrettet to kontorer med glas og et møderum. Endvidere et kantineområde med et køkken.

Såfremt lejer ønsker lejemålet fuldstændigt istandsat, kan udlejer tilbyde istandsættelse af lejemålet, efter nærmere aftale mellem parterne mod en merleje der modsvarer omkostningerne ved indretningen/ istandsættelsen og en passende uopsigelighedsperiode fra lejers side.

Sagsnr: L4376-PG
Adresse: Marielundvej 46 D st. th.
Post Nummer: 2730
By:
Areal: 580 m2
Energimærke: E
Årlig Leje: 0 kr.
Årlig Driftudgift: 0 kr.

Compare properties

Similar Listings

+


207 m2
Attraktivt lejemål. Mange muligheder.
Årlig Leje: 103.500 kr.
+
Udlejet


857 m2
Attraktivt lejemål med lager
Årlig Leje: 0 kr.

Bestil Prospekt

Indtast venligst dine oplysninger og du vil herefter få tilsendt et Prospekt.Ved at bestille prospektet accepterer du, at
ibo må kontakte dig pr. telefon eller Email.

Prospektet fremsendes omgående til din Email

click to enable zoom
Loading Maps
Vi fandt ikke nogle resultater
åben kortet
Min Placering Fuldskærm Forrige Næste
Gade Visning
  • +Flere Søgefelter