Advanced Search
+Flere Søgefelter
Søgning
Vi fandt 0 Resultater

Tørringvej 7, 2. sal, 2610 Rødovre

Årlig Leje: 209.200 kr.

Your search results

523 m2 flotte og lyse kontorer på 2. sal i præsentabel ejendom

Ejendommen er beliggende på Tørringvej i det veludbyggede og kendte erhvervsområde omkring Islevdalsvej og Hvidsværmervej i Rødovre.

Tørringvej er en sidevej til Islevdalsvej og har nem adgang til hele det Storkøbenhavnske motorvejsnet, med under 300 meter til Jyllingevej og Motorring 3.

Flere buslinjer i området – til/fra S-stationer med små 3,8 km til Islev S-station og Jyllinge Station. Busser i området er 12,13,22,142,6A og 843.

Ejendommen har gode parkeringsforhold med 2 indkørsler, så man kan køre rundt om ejendommen. Ejendommen og parkeringspladsen bag ejendommen er hegnet og forsynet med elektriske skydeporte.

Ejendommen er en selvstændig erhvervsejendom, der udvendigt frem-træder meget præsentabelt i en flot og velholdt stand med facader i grafitgrå betonelementer, mørke termovinduespartier og en let tagkonstruktion med et arkitektonisk flot tagudhæng.

Ejendommen er en af de mest præsentable erhvervsejendomme i området og er yderst velegnet til et domicil for en større virksomhed, der har behov for flotte kontorlokaler. Adgang til ejendommen via et præsentabelt indgangsparti fra Tørringvej til et lyst atrium.

Samtidig adgang fra ejendommens store hegnede parkeringsområde til samme atrium. Fra atriummet er der adgang til ejendommens via trappen og elevatoren til de øvrige kontoretager.

Lejemålet er p.t. indrettet som storrumskontorer og enkelte separate kontorer i forskellige størrelse og møderum.

 

Sagsnr: L4336-PG
Type:
Adresse: Tørringvej 7, 2. sal
Post Nummer: 2610
Areal: 523 m2
Energimærke: D
Årlig Leje: 209.200 kr.
Årlig Driftudgift: 75.312 kr.

Bestil Prospekt

Indtast venligst dine oplysninger og du vil herefter få tilsendt et Prospekt.Ved at bestille prospektet accepterer du, at
ibo må kontakte dig pr. telefon eller Email.

Prospektet fremsendes omgående til din Email

click to enable zoom
Loading Maps
Vi fandt ikke nogle resultater
åben kortet
Min Placering Fuldskærm Forrige Næste
Gade Visning
  • +Flere Søgefelter