click to enable zoom
Loading Maps
Vi fandt ikke nogle resultater
åben kortet
Min Placering Fuldskærm Forrige Næste
Advanced Search
+Flere Søgefelter
Søgning
Vi fandt 0 Resultater

Erhvervslokaler Albertslund

Albertslund er en by på Vestegnen, der rummer mange muligheder for erhverv og vækst. Byen ligger nær Taastrup og Glostrup som en del af Vestegnen, og huser omkring 28.000 indbyggere fra forskellige nationaliteter. 60 % af området er dækket af skov og grønne områder, og der er et større udvalg af daginstitutioner, folkeskoler, gymnasier og privatskoler, som gør det til en attraktiv og livlig by at besøge og leve i.
Læs Mere


Albertslund er udviklet i forskellige størrelser af felter, der har deres egen afgrænset funktion såsom boliger, grønne områder, erhverv og butikker. Alle felter er forbundet til hinanden via et velfungerende vej- og stisystem, som gør det nemt for kunder og medarbejdere at navigere rundt i byen. I Albertslund Centrum er byens butik- og handelscenter samlet sammen med uddannelses- og kulturinstitutionerne og kommunale servicefunktioner, hvilket gør midtbyen til et sted, hvor kunderne færdes.

Dens beliggenhed gør den ydermere til en by, hvor der er gode muligheder for erhverv. Albertslund ligger ikke mere end 20 minutter fra Rådhuspladsen med S-toget, hvilket gør det nemt for både kunder og medarbejdere at komme til byen. S-togstationen binder Albertslund sammen med hovedstadsområdet.

I øjeblikket arbejder Albertslund kommune med vækstplaner, der skal være med til at udvikle by- og erhvervsområderne langs den kommende Letbane, som forventes at være færdig i 2020. Den nye Letbane vil have et stationsstop i Hersted Industripark, som er et erhvervsområde i udvikling. I den 160 hektar store industripark findes logistik, lager, kontor og enkelte produktionsvirksomheder, som alle kendetegner erhvervene i området.

Albertslund er en velfungerende by i vækst. Sammen med en pris fra Børsen som Danmarks bedste erhvervskommune 2008 er Albertslund en af byerne på Vestegnen, som er særdeles velegnet til erhverv.

Compare properties

+


103 m2
Butik i velfungerende bycenter
Årlig Leje: 123.600 kr.
+


569 m2
Totalt istandsat Egeparken Business Park
Årlig Leje: 369.850 kr.
+


670 m2
Ved Roskildevej og motorvejen
Årlig Leje: 234.500 kr.
+


400 m2
Beliggende ved Roskildevej
Årlig Leje: 140.000 kr.
+


270 m2
Montage/lager samt kontorer
Årlig Leje: 94.500 kr.
 • Find ibo

  ibo erhvervs-ejendomsmæglere aps
  Tornerosevej 127
  2730 Herlev

  Tlf. 4454 2700
  E-mail ibo@ibo.dk

  ibo har åbent på telefonerne

  mandag - torsdag fra kl. 8.30 – 16.00
  fredag fra kl. 8.30 til 15.00

  Udenfor kontortid - send os en e-mail

  Du finder også ibo på Danmarks største portal for erhvervsejendomme
  www.ejendomstorvet.dk