click to enable zoom
Loading Maps
Vi fandt ikke nogle resultater
åben kortet
Min Placering Fuldskærm Forrige Næste
Advanced Search
+Flere Søgefelter
Søgning
Vi fandt 0 Resultater

Erhvervslokaler Hedehusene

Hedehusene er en stationsby imellem Roskilde og Høje Taastrup. Byen er en del af Høje Taastrup Kommune, hvis fokus i øjeblikket er på at skabe et bæredygtigt Hedehusene med forskellige energirenoveringer.
Læs Mere


Byen ligger blot 18 minutter fra Hovedbanegården med regionaltoget. I selve byen er der gode cykelforbindelser, som gør det nemt at komme rundt. Dertil er Hedehusene placeret tæt på Holbækmotorvejen og Ring 5, hvilket giver gode transportmuligheder for både kunder og medarbejdere. Byens korte afstand til de to store byer, Roskilde og København, gør det til en oplagt by til erhverv.

Hovedgaden er Hedehusenes naturlige samlingspunkt. Den ny renoverede Hovedgade er fyldt med butikker og restauranter, og dens tætte placering på stationen gør den til et attraktivt og nemt sted at besøge. Ud over livet på Hovedgaden er der flere erhvervsdrivende i områderne i og uden for selve Hedehusene. Som erhvervsdrivende i Hedehusene har man mulighed for at blive medlem af Hedehusene Erhvervsforening, som kan være med til at øge ens synlighed, bl.a. med annoncering.

Høje-Taastrup Kommune har iværksat en områdefornyelse i det centrale Hedehusene, og det skal knytte fritids- og kulturlivet sammen med stationen og handelslivet. Områdefornyelsen skal være med til at sætte gang i byudviklingen ved at gøre den mere attraktiv for private investeringer og tilflyttere. Projektet hedder ”Nærheden”, og vil ligge syd for Hedehusene station. Området vil fylde omkring 65 hektar. Områdefornyelsen vil skabe boliger, som er tæt på det hele. Nærheden forventes at tiltrække flere tilflyttere og besøgende til byen og dermed bidrage til at skabe vækst.

Hedehusene er en stationsby i vækst med stort potentiale for erhvervsdrivende.

Compare properties

+


5.930 m2
5081 m2 lager m ramper + porte
Pris 36.000.000
+

Afkast: 5,5%
5.930 m2
5081 m2 lager m ramper + porte
Pris 36.000.000
 • Find ibo

  ibo erhvervs-ejendomsmæglere aps
  Tornerosevej 127
  2730 Herlev

  Tlf. 4454 2700
  E-mail ibo@ibo.dk

  ibo har åbent på telefonerne

  mandag - torsdag fra kl. 8.30 – 16.00
  fredag fra kl. 8.30 til 15.00

  Udenfor kontortid - send os en e-mail

  Du finder også ibo på Danmarks største portal for erhvervsejendomme
  www.ejendomstorvet.dk