click to enable zoom
Loading Maps
Vi fandt ikke nogle resultater
åben kortet
Min Placering Fuldskærm Forrige Næste
Advanced Search
+Flere Søgefelter
Søgning
Vi fandt 0 Resultater

Erhvervslokaler Skovlunde

Kun 14 km fra Rådhuspladsen ligger Skovlunde, som er en del af Ballerup Kommune. Ballerup Kommune blev kåret til årets vækstkommune 2008 med den største andel af beskæftigede i erhverv med vækstpotentiale, og netop dette karakteriserer Skovlunde.
Læs Mere


I midten af Skovlunde ligger S-togstationen nær Bymidten. Den bidrager til byens gode infrastruktur med nem kollektiv trafik for både kunder og medarbejdere. Infrastrukturen forbedres endvidere ved etableringen af en Letbane langs Ring 3, som forventes at stå færdig i 2020. Letbanens planlagte linjeføring vil give et stationsstop i Skovlunde, og vil dermed øge tilgængelighed til byen.

Ballerup Kommune arbejder aktivt for at udvikle Skovlunde Bymidte. For nylig er der blevet lavet et nyt indgangsparti til Skovlunde Bypark, hvilket vil danne rammerne om flere aktiviteter, samt gøre byen mere attraktiv at besøge eller bo i. Byparken er bl.a. stedet, hvor Skovlunde Byfest finder sted hvert år i august måned. De mange aktiviteter og underholdningen tiltrækker stadigt flere besøgende under byfesten. Tæt på Skovlundes S-togstation og bymidten ligger Skovlunde Centret, som har et udvalg af forskellige butikker. Centret er en del af Ballerup Kommunes plan for vækst i fremtiden, men tiltrækker fortsat besøgende. I forbindelse med et ønske om vækst i Skovlunde har kommunen lavet en budgetaftale for 2015, som skal bidrage til at forbedre forholdene for erhvervslivet.

I byen ligger også Skovlunde Erhvervspark, som er et område af store ejendomme, der hovedsageligt benyttes til industri- og lagervirksomheder. Erhvervskvarteret er ca. 70 hektar, og der foregår løbende moderniseringer af de eksisterende bygninger. Skovlunde Erhvervsparks koncentration af virksomheder bidrager til videreudvikling, og dens eksistens gør byen til et attraktivt marked for at skabe erhverv.

Skovlundes infrastruktur og Ballerup Kommunes plan for vækst udgør tilsammen en oplagt mulighed for at drive erhverv i byen.

Compare properties

+


997 m2
Højloftet (7,37 m) lagerlejemål
Årlig Leje: 466.350 kr.
 • Find ibo

  ibo erhvervs-ejendomsmæglere aps
  Tornerosevej 127
  2730 Herlev

  Tlf. 4454 2700
  E-mail ibo@ibo.dk

  ibo har åbent på telefonerne

  mandag - torsdag fra kl. 8.30 – 16.00
  fredag fra kl. 8.30 til 15.00

  Udenfor kontortid - send os en e-mail

  Du finder også ibo på Danmarks største portal for erhvervsejendomme
  www.ejendomstorvet.dk