click to enable zoom
Loading Maps
Vi fandt ikke nogle resultater
åben kortet
Min Placering Fuldskærm Forrige Næste
Advanced Search
+Flere Søgefelter
Søgning
Vi fandt 0 Resultater

Investeringsejendomme

Når det handler om rådgivning i forbindelse med køb og salg af investeringsejendomme, er der ofte tale om store beløb, som skifter hænder. Det er vi altid bevidste om, når vi hjælper vores kunder med at købe eller sælge investeringsejendomme.

Vi er også bevidste om, at køb og salg af erhvervsejendomme altid handler om mere end det rigtige afkast. Det handler i ligeså høj grad om, at vi altid er vores ansvar bevidst og arbejder hårdt for vores honorar. Også når det handler om at minimere de eventuelle risici, der er for både køber og sælger i enhver ejendomshandel. Vores kunder skal vide, at de altid trygt kan stole på, at vi arbejder professionelt, ærligt og ihærdigt på at nå frem til den bedste løsning for dem både på kort og lang bane.

Uanset hvem vores kunde er, eller hvad opgaven går ud på, skal du altid kunne føle dig tryg og sikker på, at vi arbejder på at finde den bedste løsning for dig. Og ikke hvad der giver det største honorar til os.

Vores ansvar som ejendomsmægler er din garanti

Skal vi sælge din ejendom, kan du trygt regne med, at vi laver alt arbejdet for dig fra start til slut. Vi har mange års erfaring i branchen og kender derfor hele processen som vores baghånd. I 39 år har vi dermed arbejdet og taget dét ansvar, som vi mener enhver ejendomsmægler burde tage for at sikre kunden en garanti ved køb og salg af investeringsejendomme.

Og som ejendomsmægler er vi også pålagt et lovpligtigt erstatningsansvar, som altid beskytter dig som kunde. Vi mener, at det er sådan det bør være. Vores garanti for din tryghed personligt som økonomisk er det, som gør det til en god oplevelse for dig at handle ejendomme hos os.

Compare properties