click to enable zoom
Loading Maps
Vi fandt ikke nogle resultater
åben kortet
Min Placering Fuldskærm Forrige Næste
Advanced Search
+Flere Søgefelter
Søgning
Vi fandt 0 Resultater

Lokaler til leje

ibo har arbejdet professionelt med mere end 7.000 salgs-, udlejnings- og vurderingsopgaver gennem 38 år i Storkøbenhavn og især på Vestegnen.

Læs Mere

I relation til erhvervsudlejning er det et plus både for vores kunder og os, at vi hverken er bundet af provisionsaftaler med banker eller realkreditinstitutter.

For vores kunder betyder det, at du trygt kan stole på, at vi altid anbefaler dig det lejemål, som er det optimale for dig baseret på dine behov og ønsker – og aldrig baseret på hvilket lejemål, vi tjener mest på.

Du er velkommen til at kontakte os på 44 54 27 00, hvis du ønsker at få tilsendt materiale på lejemål med fleksible og favorable vilkår samt gode offentlige transportmuligheder og parkerings faciliteter. Du er også velkommen til at booke en uforpligtende fremvisning.

Lager- og produktions lokaler i Storkøbenhavn og Vestegnen

Markedet for udlejning af højlager-, engrosbutikker og produktionslokaler i rampeniveau eller jordplan langs den kommende letbane er der, hvor vi har set den største og hurtigste udvikling målt over de seneste 5-7 år. Kravene til effektive og fleksible ejendomme og lejemål med højere lofthøjde, flere ramper, bedre tilkørselsforhold, mere moderne og teknologiske produktionssystemer og bredere porte ændrer sig løbende. Det er vi fuldt ud bevidste om hos ibo. Derfor står vi klar til at rådgive og vejlede dig, hvis du ønsker et lager- eller produktionslejemål i Storkøbenhavn eller på Vestegnen.

Kontorlokaler i Storkøbenhavn og Vestegnen

Udgangspunktet for enhver kontorudlejning hos ibo er, at processen skal forløbe så let og hurtig for udlejer og lejer som overhovedet muligt. Vi gør meget ud af at gå i dialog og afstemme udlejer og lejers forventninger. Det medfører typisk, at vi har de bedste forudsætninger, for at imødekomme deres forskellige ønsker og behov og undgå, at der undervejs i processen opstår tvivl, diskussion eller uoverensstemmelser mellem parterne. Dialog er altid den korteste vej til succes.

Butiks lokaler i Storkøbenhavn og Vestegnen

Alle butiksindehavere ønsker det samme. Det bedste butikslejemål. Vi har i øjeblikket flere attraktive butikslejemål. Et godt butikslejemål er ofte en kombination af en synlig og god trafikal beliggenhed, der giver mulighed for den bedste eksponering af butikkens varer til flest mulig mennesker. Lige præcis synlighed og beliggenhed er de vigtigste argumenter for os, når vi påtager os udlejningen af et butikslejemål. Og så betyder det ikke så meget, om butikslejemålet er 50 m2 eller 500 m2.

Compare properties

+

,
1.127 m2
598 m2 selvstændig bygning
Årlig Leje: 328.657 kr.
+


90 m2
90 m2 let lager, engrosbutikslokale eller kontor
Årlig Leje: 48.000 kr.
+nyistandsat lager/prod. port i jordplan, ikke auto
Årlig Leje: 133.900 kr.
+


168 m2
Værksted-lager tæt på Amagermotorvejen
Årlig Leje: 100.800 kr.
+


527 m2
Lager i jordplan i Måløv - let at tyverisikre!
Årlig Leje: 237.000 kr.
+


518 m2
Regulært lejemål i rampeniveau nær M-vej
Årlig Leje: 211.930 kr.
+


300 m2
Butikslokale i shoppinccentret BIG i Herlev
Årlig Leje: 390.000 kr.
+


990 m2
Butikslokale i shoppinccentret BIG i Herlev
Årlig Leje: 1.287.000 kr.
+


1.290 m2
Butikslokale i shoppinccentret BIG i Herlev
Årlig Leje: 1.677.000 kr.
+
Udlejet


140 m2
p.t. indrettet til køkken
Årlig Leje: 0 kr.
+


3.000 m2
Unik domicil med skarp profil
Pris 28.000.000
+
Udlejet


540 m2
Tæt på Holbækmotorvejen ved Roskilde
Årlig Leje: 0 kr.