Advanced Search
+Flere Søgefelter
Søgning
Vi fandt 0 Resultater

Your search results

Salg af erhvervsejendomme

ibo er et erhvervsmæglerfirma med mere end 39 års erfaring i salg af erhvervsejendomme, og vores erhvervsmæglere kan give dig de bedste muligheder for at finde den rette køber til din erhvervsejendom. Vi beskæftiger os med ejendomme og lokaler til kontorer, detailhandel, lager, produktion samt investeringsejendomme.

Vores mangeårige erfaring på markedet har gjort os til en del af et stort netværk af købere og sælgere. Vi har et aktivt køberkartotek af potentielle købere, som vil blive præsenteret for din ejendom. Det betyder også, at vi ofte har kontakt til potentielle købere til din erhvervsejendom på forhånd. Vores målrettede markedsføring giver endvidere stor synlighed på markedet, og vi kan derfor tilbyde de bedste eksponeringsmuligheder.

Stort kendskab til lokalområderne

ibos erhvervsmæglere tilstræber at give det rigtige beslutningsgrundlag på baggrund af en professionel rådgivning. Det kan vi ved at følge med i erhvervslivet og ejendomsmarkedet. Dertil har vi også et stort kendskab til lokalområderne, hvilket giver dig en særlig fordel, når du skal sælge din erhvervsejendom. Vi vil altid gerne sikre den højeste kvalitet til både købere og sælgere, og det kan vi opnå med vores ekspertise.

Vores professionelle erhvervsmæglere har kompetencerne til at opfylde individuelle mål og lave tilpasninger efter både sælgers ønsker og markedets udvikling og fremtid. Igennem dialog og samarbejde aftaler vi, hvordan salget af din erhvervsejendom skal foregå. Vi vil sørge for at afdække dine behov før salg herunder afkastkrav, risikoprofil, prissætning og øvrige indsatser, så du får svar på dine overvejelser. Dertil vil du få en løbende opfølgning. Vores mål er at skabe et resultat, som du er tilfreds med. Uanset hvad dine behov er, så kan vi hjælpe.

Hos ibo betragter vi ingen opgaver som ens, og det har været med til at skabe vores langvarige succes på markedet for erhvervsejendomme. Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dine muligheder for salg af din erhvervsejendom.

 • Find ibo

  ibo erhvervs-ejendomsmæglere aps
  Tornerosevej 127
  2730 Herlev

  Tlf. 4454 2700
  E-mail ibo@ibo.dk

  ibo har åbent på telefonerne

  mandag - torsdag fra kl. 8.30 – 16.00
  fredag fra kl. 8.30 til 15.00

  Udenfor kontortid - send os en e-mail

  Du finder også ibo på Danmarks største portal for erhvervsejendomme
  www.ejendomstorvet.dk