Advanced Search
+Flere Søgefelter
Søgning
Vi fandt 0 Resultater

Your search results

Udviklingsejendomme

I ibo har vi en særlig afdeling, som kun arbejder med rådgivning og konceptmarkedsføring i forbindelse med ejendomsudvikling, optimering af ejendomme og eksempelvis konvertering af udtjente ejendomme til andet formål.

Ejendomsudvikling kræver nemlig nogle helt særlige kompetencer, som ikke alle har – og det er uanset om vi arbejder med udvikling af industri-, kontor-, lager-, butiks- eller investeringsejendomme.

Ejendomsudvikling kræver nemlig, at man er i stand til at se alle de alternative løsninger, som alle ejendomme rummer – og se mulighederne før alle andre. Og det kræver også, at man tør tænke anderledes. Det tør vi.

Vi tænker altid i løsninger og muligheder. Ikke mindst når det handler om ejendomsudvikling. Vi hjælper vores kunder med at skabe merværdi ved at se mulighederne og potentialet i hver ejendom – især de ejendomme der ofte er vanskelige at få udlejet på traditionel vis.

Ejendomsudvikling med fokus på lejerne

I ibo har vi for længe siden indset, at en traditionel udlejnings-, salgs- og markedsføringsstrategi ikke altid er nok.

Lejernes behov ænder sig nemlig løbende, når det eksempelvis handler om lokalernes fleksibilitet eller en mere effektiv udnyttelse af arealerne på kort og lang sigt.

Vi ved, at en større fleksibilitet eller bedre udnyttelse af ejendommens og lejemålets arealer behøver ikke altid koste mange penge, for at gøre en positiv forskel og skabe værdi for ejendommens lejere i hverdagen. Store tanker og økonomisk ansvarlighed er vores nøgleord, når det handler om ejendomsudvikling.

Ejendomsudvikling med fokus på trivsel og velfærd

Ejendomsudvikling handler om at fokusere på lejerens trivsel og velfærd og være med til at skabe de bedste rammer. Det handler om at interesse sig for lejerens drømme og dagligdag nu og i fremtiden og hvordan vi som ejendomsmægler kan udtænke og omsætte innovative og kreative løsninger, der kan skabe nogle inspirerende rammer, som er med til at skabe vækst på kundens bundlinje.

Ejendoms- og byudvikling

Vi mener, at ejendomsudvikling og byudvikling hænger uløseligt sammen og altid bør understøtte hinanden.

Når vi involverer os i ejendomsudvikling, ser vi derfor både på, hvordan den enkelte projektejendom kan bidrage positivt til lokalområdets udvikling nu og i fremtiden – og hvilke kvaliteter nærområdet har og hvordan disse kan anvendes i markedsføringen af projektejendommen.

Den enkelte ejendom og byudviklingen skal hver for sig og sammen forskønne nærområdet og på den måde forstærke kundens positive oplevelse af det enkelte ejendomsudviklingsprojekt.

Letbanen

Ser du efter, vil du opdage, at også næsten alle ejendomsudviklingsprojekterne i vores portefølje følger strækningen på den kommende letbane, som kommer til at strække sig fra Lundtofte i nord til Ishøj i syd. Det er ikke tilfældigt. Letbanen er i vores øjne afgørende for succesfuld erhvervsudlejning i Storkøbenhavn i de næste mange år.

Vi indrømmer også gerne, at den kommende letbane er lidt af et scoop for os, når det drejer sig om ejendomsudvikling – og det er uanset om det handler om udvikling af kontor-, lager-, produktions- eller butiksejendomme.

Områdets potentiale

Ligesom det drejer sig om at kunne se de muligheder, som en ejendom rummer, ser vi også på det potentiale og muligheder, der altid er i hvert enkelt geografisk område i Storkøbenhavn.

Det kan eksempelvis være indkøbsmuligheder, institutioner, skoler, trafikale forhold og selvfølgelig nærområdets erhvervsliv.

Vi fokuserer og analyserer også løbende på manglerne og mulighederne i den kollektive trafik. Det gør vi, fordi vi ved, at en velfungerende, fleksibel og nemt tilgængelig offentlig transport er af vital betydning for udviklingen, markedsføringen, salget eller udlejningen af det enkelte ejendomsudviklingsprojekt.

 • Find ibo

  ibo erhvervs-ejendomsmæglere aps
  Tornerosevej 127
  2730 Herlev

  Tlf. 4454 2700
  E-mail ibo@ibo.dk

  ibo har åbent på telefonerne

  mandag - torsdag fra kl. 8.30 – 16.00
  fredag fra kl. 8.30 til 15.00

  Udenfor kontortid - send os en e-mail

  Du finder også ibo på Danmarks største portal for erhvervsejendomme
  www.ejendomstorvet.dk